Showcase: activatievideo’s Vitals Voedingssupplementen

april 15, 2020 |
Gepubliceerd door:Sofie

Vitals Voedingssuplementen is in het afgelopen jaar samenwerkingen aangegaan met verschillende sportieve ambassadeurs om hiermee een nieuwe doelgroep aan te spreken.
Van Vitals kregen wij de opdracht een aantal sponsoractivaties uit te werken om invulling te geven aan de samenwerking die zij hebben met hun sportieve ambassadeurs. Onderdeel van de opdracht was de ontwikkeling van een reeks activatievideo’s die de koppeling maakt tussen Vitals Voedingsupplementen en hun sportieve ambassadeurs. De reeks bestaat uit vijf video’s. We zijn trots deze hieronder stuk voor stuk met je te kunnen delen.

https://www.youtube.com/watch?v=NjHOjfxaTGw

Sporters elke dag beter door Vitals Voedingssupplementen
In de eerste video van vijf worden de verschillende sporters geïntroduceerd waar Vitals mee samenwerkt. In deze overkoepelende video laten we zien hoe Vitals de sporters dag in dag uit ondersteunt, zodat zij goed gefocust en in optimale gezondheid zijn om zich elke dag te kunnen ontwikkelen en te pieken wanneer dit moet.
De video laat zien hoe de sporters zich constant willen ontwikkelen, moeten presteren onder druk en zich pushen tot het uiterste. Vitals is er om hen te ondersteunen bij hun dagelijks leven, zodat zij er alles uit kunnen halen wat er in zit!

Wil je weten wat Ace Creations voor jou kan betekenen? Laat dan hier je contactegevens achter en we nemen snel contact met je op.

https://youtu.be/I8WzEc4_Ahw

Hoe Vitals Bram Verhofstad helpt
In deze video met Bram Verhofstad (aanstormend Nederlands turntalent) laten we zien hoe belangrijk het is om aan de details te werken om zo elke dag een stukje beter te worden. Turnen leent zich hier bij uitstek voor. Door de training in beeld te brengen, het vallen en opstaan, de fysieke en mentale kracht die nodig is om door te blijven gaan, laten we het uitdagende en uitputtende leven van deze topsporter zien. Vitals draagt bij aan het perfect in balans brengen van de tegenstrijdigheden. Geest en lichaam samengebracht tot een harmonieus geheel.

https://youtu.be/4RCQp715-dg

Wat Vitals doet voor Ruby Huisman
De derde video met Ruby Huisman (BMX-talent) legt de nadruk op het contrast tussen het ‘’normale’’ leven van een jonge vrouw en het gedisciplineerde bestaan van een professioneel BMX’er. Door Ruby op een stadsfiets en de BMX-baan te laten zien leggen we de nadruk op het grote verschil tussen ontspanning en werk. Daarnaast maken we gebruik van repetitie. We zien haar constant maar doorgaan met trainen. Keer op keer vliegt ze over de ramp, springt ze over de heuvels en gaat ze steeds een stukje sneller. Dit alles voor maar één doel: beter worden. Hiermee leggen we de nadruk op de slogan van Vitals. ‘Elke dag beter’.

https://youtu.be/lHmnT1bca00

Hoe Vitals Kira Toussaint helpt pieken op het juiste moment
In deze vierde video is de hoofdrol voor topzwemster Kira Toussaint. De koppeling die we gelegd hebben tussen Kira en Vitals is het creëren van de juiste voorwaarden om te kunnen pieken als het moet. Je wilt gezond en fit zijn om alles aan te kunnen wat jij maar wilt. Iets wat niet alleen voor topsporters geldt, maar waar de doelgroep van Vitals zich ook in kan herkennen. In de video zien we Kira door het water snijden. De weerstand die het water biedt staat symbool voor de uitdagingen die we allemaal elke dag meemaken. Die we het hoofd kunnen bieden door de juiste voorwaarden te scheppen.
Kijk snel naar dit huzarenstukje waar we wederom bijzonder trots op zijn!

https://youtu.be/9lR5YxZGX_I

Waarom Vitals belangrijk is voor Apollo Amsterdam
In de vijfde en tevens laatste video in deze showcase voor Vitals Voedingssupplementen staat het team van Apollo Amsterdam centraal. Het team leent zich uitstekend om te laten zien dat je samen sterker staat dan alleen! We zien de mannen zwoegen in de training, elkaar pushen om net nog meer herhalingen te doen en elkaar uitdagen in het veld. Alles moet naadloos op elkaar aansluiten, zowel fysiek als mentaal. Hier draagt Vitals bij aan de perfecte uitlijning van die twee aspecten, zodat het hele team op dezelfde lijn zit. Zo zullen ze samen elke dag groeien en beter worden, om de tegenstander te kunnen verslaan.

Details over de productie
Opdrachtgever: Vitals Voedingssupplementen

Sportieve ambassadeurs:
Kira Toussaint
Bram Verhofstad
Ruby Huisman
Apollo Amsterdam

Videoploeg: Blackwater Films

Lees ook ons artikel over het creeëren van videocontent tijdens de Covid-19 lock down periode.

Heb jij nu ook zo’n AHA-momentje na het lezen van deze case?

Je mag mij altijd mailen op birgit@acecreations.nl of stuur ons een berichtje

Ook interessant

Toon alles