It's in the name

Over Ace Creations

We love to leave an impression! Een onvergetelijke indruk achterlaten. Het klinkt zo eenvoudig, maar het is een begeerd goed. Zeker in de marketing waar merken strijden om ’top of mind’ naamsbekendheid wanneer hun doelgroep klaar is om een aankoop te doen. Dagelijks werkt ons team voor de leukste opdrachtgevers van mooie merken, precies aan deze uitdaging.

We zijn creatief, oplossingsgericht, oprecht en enorm betrokken. Wij weten precies waar het koffiezetapparaat staat en hoe de vaatwasser werkt bij onze opdrachtgevers. We werken met onze opdrachtgevers samen als hecht team omdat we oprecht interesse hebben in wie zij als mensen zijn en de uitdagingen die zij ervaren. We kruipen in de huid van de doelgroep om te snappen waar het product of dienst van de opdrachtgever hen ‘raakt’. Het resultaat? Creatieve content en activaties die de doelgroep onthoud.

Meet the team

Lakiesha

Content Marketeer
Lees meer

Fauve

Junior Marketeer
Lees meer

Birgit

Marketeer & oprichter
Lees meer

Join the team

Ben jij ook altijd bezig met jezelf benieuwen en vernieuwen? Dan is Ace your place to be! We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiastelingen die net zo veel van puzzelen houden als wij doen. Of het nou puzzelen met woord, beeld, contentkalender, idee of campagne is. Ons team is niet alleen van het harde werken, maar ook van het harde bonden. Bereid je voor op dagelijkse Mario Kart-wedstrijdjes en schaterlachen achter je laptop. Dus ben jij ons missende puzzelstukje? Check de vacaturepagina en join our team!

Lakiesha

Content Marketeer

Leeftijd: Mijn leeftijd is te raden uit het feit dat mijn eerste telefoon een Blackberry was met een trackball. Oud genoeg om veel “Welcome to my crib” op MTV gekeken te hebben, maar te jong voor een telefoon met draaischijf.

Een van mijn kwaliteiten is mijn creatieve brein. Die wordt te allen tijde getriggerd door mijn skill tot overthinking. Veel nadenken bij acties en afvragen hoe dingen ontstaan zijn. Hierbij hoort dat ik graag bedenk hoe ik van de gekste ideeën werkelijkheid kan maken en dat dan te kunnen delen met de wereld. Een van die gekke ideeën heeft mij gebracht tot mijn werk hier bij ACE Creations. Na mijn eerste ontmoeting met Birgit, wist ik dat ik veel van haar kan leren en mijn creativiteit een juiste omgeving kon geven. De een noemt het de juiste timing en ik ben het daar helemaal mee eens.

Fauve

Junior Marketeer

Leeftijd: Ik kom uit de tijd dat je nog hele dagen videoclips kon kijken op MTV en TMF en Friends nog op zijn eerste ‘run’ was.

Als ontzettende flapuit heb ik mezelf steeds nieuwe manieren geleerd om zaken te verwoorden. Uiteindelijk heb ik daar mijn baan van gemaakt. Mijn studietijd bestond voornamelijk uit mijn tijd uitzitten, totdat ik (per toeval) op een super gave, uitdagende baan stuitte. De drang om het werkveld te verkennen was groter dat de wil om in de schoolbanken te blijven hangen, en zo geschiedde. Nu heb ik mijn plekje gevonden en schiet & schrijf ik samen met de leukste collega’s uiteenlopende content. A dream come true!

Birgit

Marketeer & oprichter

Leeftijd: Ik weet nog dat je niet kon bellen en internetten tegelijk.

Voor mij zijn ontwikkeling, creativiteit en plezier hebben en brengen de dingen waar ik ’s ochtends voor opsta. Dit is de gedachte van waaruit Ace Creations is ontstaan. We maken plezier met elkaar in een vakgebied dat razendsnel ontwikkeld en waar voor ons creativiteit centraal staat. Wij houden niet van schreeuwerige ‘wij zijn de beste’ en ‘koop hier’ campagnes, maar authentieke content die creatief is en een boodschap heeft.