Ace Creations organiseert Tennisfestival voor opening tennispark T.C. Unicum

september 11, 2018 |
Gepubliceerd door:Birgit

Na een traject van 2,5 jaar en een verbouwing van 2 maanden was het afgelopen zaterdag eindelijk zo ver. Het vernieuwde tennispark van T.C. Unicum kon worden geopend. Ter gelegenheid van deze feestelijke dag organiseerde Ace Creations voor de club een heus tennisfestival. Het doel van het evenement was om een mooie dag voor leden van de club te organiseren, maar ook juist om bezoekers van buitenaf te trekken. Uiteindelijk hebben ruim 250 bezoekers van alle leeftijden en achtergronden een bezoekje gebracht aan het schitterende vernieuwde tennispark.   

 

Officiële opening
Op het programma stond uiteraard de officiële opening van het park en de banen. Hierin was ruimte om de visie van de club toe te lichten en vrijwilligers te bedanken. Om 14:00 werden de banen officieel voor het eerst in gebruik genomen. Dit gebeurde door 8 leden vanuit alle gelederen van de club op de banen 1 en 2 voor het clubhuis tegelijk te laten serveren. Alle aanwezigen telden af van 10 en op de laatste tel was het dan zo ver. Dit was ook gelijk de aftrap van de overige festiviteiten.

Tennis, muziek, foodtrucks en meer
Tijdens het tennisfestival was er vollop ruimte om te tennissen. Er werden clinics georganiseerd voor volwassenen, tennisgames voor de kinderen. Daarnaast was er ruimte voor rackettrekken of gewoon vrij spelen. Uiteraard was er naast alle tennisactiviteiten nog veel meer te beleven. Er waren eetkraampjes, muziek, een springkussen en een clubstand waar de bezoekers de clubkleding nog eens goed konden bekijken en tevens informatie over lidmaatschappen en de club konden inwinnen.

De kers op de taart was een tennisshow van de hoofdtrainer Freek van der Capelle. Hij had een tiental leden bereid gevonden om de club te vermaken met een hilarische voorstelling op de tennisbaan over, onder anderen, de geschiedenis van de sport.

Aan het eind van de dag vertrokken de bezoekers naar huis met een goodiebag in hun hand waarin sponsors van de club een klein presentje hadden verzorgd.

Bekijk hier het item van Sleutelstad FM over de dag.
Wil je foto’s zien? Dat kan op onze facebook pagina.

Heb jij nu ook zo’n AHA-momentje na het lezen van deze case?

Je mag mij altijd mailen op birgit@acecreations.nl of stuur ons een berichtje

Ook interessant

Toon alles