Ace Creations organiseert feestelijke opening van het verduurzaamde hoofdkantoor van Delta Electronics EMEA

april 19, 2017 |
Gepubliceerd door:Birgit

Op dinsdag 18 april heeft Ace Creations de organisatie verzorgd van de feestelijke opening van het verduurzaamde kantoor van Delta Electronics EMEA. Delta Electronics is toonaangevend op het gebied van duurzame energie-oplossingen. Door eigen technologieën te integreren in het 30 jaar oude kantoorpand wisten zij 45% energiebesparing per jaar te realiseren. Dit leverde Delta Electronics het bijbehorend ‘Very Good’ BREEAM-certificaat op. Volgens Annemarie van Doorn, directeur Dutch Green Building Council, een uitzonderlijke prestatie voor een bestaand gebouw. Tevens werd tijdens dit evenement het 30-jarig jubileum van Delta in Europa, het Midden-Oosten en Afrika gevierd.

Naast een feestelijke aangelegenheid had het evenement ook een ander doel. Het moest bijdragen aan de merkbekendheid van Delta in Nederland, het versterken van de banden met het zakelijke netwerk en het uitbreiden daarvan.
Met 150 bezoekers waaronder verschillende journalisten en voorafgaand een artikel in de Telegraaf kan het evenement als succesvol bestempeld worden.

Het programma startte met verschillende sprekers waaronder de Wethouder Duurzaamheid van de regio Haarlemmermeer John Nederstigt en Annemarie van Doorn van de Dutch Green Building Council. Daarna was het tijd voor de officiële heropening van het pand en de uitreiking van het BREEAM-certificaat. Tot slot kregen alle gasten een exclusief kijkje achter de schermen door middel van een rondleiding door de experts van Delta. Uiteraard werd er afgesloten met een gezellige borrel waar vollop genetwerkt werd.

 

Presentaties Sustainable Delta Building inaugurationAce Creations organiseerde met veel plezier het volledige evenement: van concept tot uitvoering.
Om het evenement te maken tot wat het is geworden kwam er van alles uit de Ace Creations Toolbox:

Birgit Soethof, marketeer & eigenaar Ace Creations: ‘We kijken terug op een geweldig mooie dag. We zijn enthousiast dat we dit voor Delta hebben mogen organiseren en kijken uit naar de volgende stappen die we voor Delta gaan zetten in het vergroten van de merkbekendheid.’

 

Heb jij nu ook zo’n AHA-momentje na het lezen van deze case?

Je mag mij altijd mailen op birgit@acecreations.nl of stuur ons een berichtje

Ook interessant

Toon alles