Ace Creations oftewel… Gave projecten

Ace Creations. Het staat voor verschillende dingen. Maar bovenal voor gave projecten. Projecten waar met plezier, passie en toewijding aan gewerkt wordt. Projecten waar met een voldaan gevoel en een glimlach om de mond op terug gekeken kan worden, omdat ze een indruk achter laten.

Een indruk die past bij het merk en bij de doelgroep. Een indruk die het unieke van het merk belicht. Een indruk die beklijft en die sympathie bij de doelgroep afdwingt. Het maakt niet uit of dit nu een communicatiecampagne is, een evenement of verrassende merkactivatie. Ace Creations staat klaar om klanten te helpen de juiste keuzes te maken. Van strategie tot uitvoering.

De juiste keuze? Die wordt bepaald op basis van drie ingrediënten. Het karakter van het merk, het karakter van de doelgroep én de bedrijfsdoelstellingen van de klant. Dit zorgt ervoor dat projecten niet alleen een glimlach op de mond brengen, maar ook een voldaan gevoel achterlaten.

Gave projecten oftewel.. Ace Creations.

Birgit
Birgit Soethof is marketeer en eigenaar van Ace Creations. Birgit is gespecialiseerd in merkpositionering, merkactivatie en relatiemarketing.